Utazások
Bécs
1 nap2021 dec. 17 - 2021 dec. 17

Modigliani kiállítás

Amedeo Modigliani halálának századik évfordulójára az Albertina múzeum rendhagyó kiállítással készült. A tárlat ezúttal a bohém festő helyett a művészt mint az avant-garde mozgalom egyik vezetőjét, a primitív művészet lelkes felfedezőjét kívánja bemutatni. Modigliani közkedvelt portréi mellett, ritkán látott szobrai valamint magángyűjtemények különleges darabjai is bemutatásra kerülnek.
Bővebben
Amszterdam
4 nap2022 jan. 13 - 2022 jan. 16

Portrék és tulipánok

Téli városkép virágzó tulipánokkal - Egy festő valószínűleg ilyen címet adna annak a látványnak, mely Amszterdamban fogadja a városba látogatót január közepén. Téli utazásunkba a holland Nemzeti Tulipánnap, a tulipánszezon kezdetének ünnepe varázsol váratlan színeket. Amszterdam főterét a Dam teret ilyenkor tulipánok ezreivel árasztják el, melyekből szabadon szedhetnek az arra járók. A virágok mellett Rembrandt, Vermeer, és Van Gogh világhírű festményei és egy egyedülálló portrékiállítás színezik tovább utazásunkat.
Bővebben
Egyedi Utazás
5 nap2022 ápr. 19 - 2022 ápr. 23

Egyedi utazás

ARTutazót a régóta együtt túrázó 9 fős baráti társaság egy holland út megtervezésével és vezetésével bízta meg. A bakancslistás utazást együtt építettük fel a ‘németalföldi festészet’ és a ‘biciklizés a holland tulipánmezők között’ kulcsszavak köré. Mindannyian reméljük, hogy a 2020-ban és 2021-ben is elmaradt túrát végre pótolhatjuk.
Bővebben
Flandria virágzása
5 nap2022 aug. 23 - 2022 aug. 27

ELŐKÉSZÜLETBEN :

Antwerpen - Gent - Brugge
Bővebben